tiistai 20. syyskuuta 2011

Kuvakävely

Mä katson säännöllisesti Photoshop User TV:n podcastit. Sopivaa työmatka-ajanvietettä. Jaksoissa on pitkin matkaa tullut ihan hyödyllisisä juttuja. Välillä ihan turhiakin. Useamman vuoden katselun aikana omat photaritaidot ovat paranuneet, mutta jaksot eivät silti ole muuttuneet turhiksi. Aina on jotian uutta: viimeisimmän päivityksen mukana tullut feature tai vaikka joku pikanäppäinyhdistelmä. Ja jotenkin tykkään ajatuksesta, että kyseisen podcastin kautta pysyy vähän perillä siitä, mistä muut kuvien käsittelijät kulloinkin pitävät tärkeänä.

Scott Kelby on yksi Photoshop User TV:n perushahmoista ja poikien show'n tultua tunnetummaksi, on ainakin Kelby varmaan tehnyt niemään isommaksi alalla. Tänäkin vuonna järjestetään Scott Kelbyn Photo Walk http://worldwidephotowalk.com/. Se on mun mielestä hyvinkin symppiksen oloinen tapahtuma, joka ei siis ole sen kummempaa kuin muutaman tunnin kävelylenkki kamerat kädessä, minkä jälkeen käydään juttelot kuvista. Tämä toteutetaan vaan yhtäaikaa ympäri maailmaa vapaaehtoisten vetäjien voimin.

Yllätyin kyllä, että Suomen kohdalle oli karttaan ilmestynyt vain muutama pinni, vaikka esim. Ruotsissa ja Norjassa niitä oli huomattavasti paremmin. Ehkä tämä tapahtuma ratautuu meille isommin vasta ensi vuonna.

Ei kommentteja: